Annelie Lindeberg

Annelie Lindeberg

Personlig Tränare

1:1 Personlig Träning

Vad innebär personlig träning och hur skiljer det sig från att träna själv eller i grupp?

Personlig träning tillsammans med mig innebär att jag kan vara din guide och hjälpa dig att hitta dina styrkor och vilka fysiska utmaningar du har. Guida dig i hur din kropp fungerar och hur du kan använda den i ett gym tex. Detta ger en grund att träna på ett säkert sätt men även för att nå resultaten du önskar och vill.

Jag hjälper dig att lyfta den totala kvalitén i all din träning och samtidigt öka de grundläggande förutsättningarna i din kropp.  Att orka mer i vardagen, jobb, intressen och allt du önskar.

Jag jobbar holistiskt så oavsett om du är ny och vill komma igång, eller om du vill ta din träning till nästa nivå, elitträning, eller kanske inte får dom resultaten du önskar så hjälper jag dig med helheten och möter dig där du är just nu.

Hur går ett första möte till? Vi bokar ett coachmöte där vi går igenom dina behov och önskemål och vad du vill uppnå med din träning. Vi går igenom din träningshistorik, skador och liknande, vi gör kroppsanalyser där jag tittar efter stabilitet, kontroll, rörlighet, symmetri, balans och styrka. Allt för att jag ska kunna möta dig på bästa sätt att öka dina förutsättningar att nå dina mål.

Vill du veta mer? Kontakta mig så tar vi det därifrån:

Kontaktinfo:

Jag utgår från Performance Gym i Rydebäck

>> Länk till prislista (öppnar PDF ny sida)

E-post: a@alindeberg.se

Telefon: 0735 – 19 19 18

Aktuell prislista: ladda ner PDF här